Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval

de articook in Penne, 3 Iul 2010 | 8628 vizualizari

 

Aceasta e o reteta de la Jamie Oliver, pe care am modificat-o putin, ca sa fie mai usor de gatit si pt cei care nu au prea mult timp.
Am adaugat retetei si sunca+praz, iar rosiile pe care le-am folosit nu sunt rosii coapte ci sunt din conserva. Se mai pot pune si masline negre.

 

INGREDIENTE

  • 500g rosii intregi {din conserva}
  • sunca praga 7 felii
  • praz
  • ulei de masline
  • sare de mare, piper negru
  • otet balsamic
  • paste pene 400g
  • busuioc
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval:

Intr-o tigaie mare puneti putin ulei de masline, cateva rondele de praz si sunca taiata felii. Dupa ce s-au rumenit puneti-le pe o farfurie dupa care, in aceasi tigaie adaugati ulei de masline si rosiile. Condimentati cu sare de mare, piper negru proaspat macinat si busuioc, mai lasati cateva minute pana cand sosul e fierbinte.

Intre timp fiebeti pastele in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, spalati-le cu apa rece, puneti-le intr-un bol mai mare si dati-le cu putin ulei de masline.Nu mai trebuie decat sa va asezati la masa si sa serviti pastele cu sos, sunca si cascaval razuit, dupa care stropiti cu putin otet balsamic.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor